Špaletne

18/04/2016 Obrada špaletne

Cena: Check with seller

Detalji oglasa

Potreban mi je majstor za obradu špaletni. Ima ukupno 10 špaletne koje su ostale posle ugradnje PVC stolarije. Uglavnom je lepo PVC stolarija ugrađena, vrlo su mali otvori ostali ali je potrebno da se lepo urade ivice i lajsne. Pošto su mi zidovi iznutra urađeni gipsom-knaufom a spolja klasičan malter eto da napomenem da se zna situacija. Prozori su pristupačni, mogu se raditi sa terase a takođe i vrata, sobna i ulazna. Ima 7 pvc prozora i 3 alu vrata.


Treba mi cena za špaletne (dužni metar ili djuture), da li radite sa vašim materijalom ili treba da kupim materijal ?

Više informacija

Broj Pregleda Oglasa:3033
Referentni ID oglasa:#93

Komentari

Špaletne Beograd: Špaletne

Špaletne radimo povoljno i kvalitetno po ceni od 4 e po dužnom metru ili đuture za veći broj otvora. Dakle, obrada špaletne se sastoji iz nekoliko faza: 1. Priprema špaletne (šablon za špaletnu), uklapanje 2. Prva ruka nanosi se odmah i čeka se da se materijal osuši ako je špaletna deblja. Za tanje slojeve radi se izjedno. 3. Završna obrada špaletne (malter, perdaš i gletovanje + krešenje u boji zida). Majstor za špaletne 063 72 74 762 Napomena: Ponekad se dogodi da je špaletna vrlo nezgodna za obradu i zahteva da se ugrađuju specijalne alu lajsne i polu lajsne. U tom slučaju cena špaletne je 5 e po dužnom metru. Špaletne radimo sa našim materijalom u cilju kvaliteta na obavljenu uslugu.
Copyright © 2020 |   Sva prava zadržana |   majstorimajstori.com |   24x7 oglasi |   365 dana u godini : - pronađite posao, majstora, budite viđeni