Cena: 100.00 rsd

No image available

Detalji oglasa

 


Ukoliko Vam je potreban stolar u Beogradu, ne morate više da listate oglase, i zovete dalje, gubite vreme i živce! Na Vama je da samo pošaljite zahtev šta Vam je potrebno i dobićete ponudu od profesionalca - stolara, koji može završiti posao prema Vašem zahtevu! U ponudi je kompletna usluga stolara: montaža i demontaža nameštaja, sklapanje novog i popravka starog nameštaja, dihtovanje stolarije (prozori i vrata), zamena svih vrsta šarki i njihovo štelovanje, zamena ručica i klizača, usluge montaže: polica, TV nosača, kuhinjskih elemenata, garnišni, vrata i prozora, kačenje slika, ikona, ogledala, demontaža nameštaja i sitna pasovanja, zamena vrata na kuhinjskim elementima i plakarima, popravka roletni, izrada ogradica za terase i bašte, žardinjera i baštenskih klupa;


 


Izrada, ugradnja i montaža nameštaja po želji i meri: klizni i obični plakari,kuhinje,dečje sobe,komadni nameštaj,stolovi, vitrine,kupatilski elementi,obloge,stepenice,ugradnja vrata,stavljanje laminatasokle Mogućnost korišćenja keroka. Medijapan (sa farbanjem), iverica ili puno drvo. Cena zavisi od materijala i sve je po dogovoru.


 


Za sve usluge možete očekivati račun i garanciju! Za trudnice i penzionere sa najnižim primanjima omogućili smo popust od 10% za bilo koju uslugu.


Ujedno, pruzamo usluge i stolarima obrada na CNC masini, Otvaranje rupa za sudopere, staklo, ugradnu tehniku, Šaranje frontova,  Rundovanje – obaranje ivica, Nutovanje,Falcovanje, Bušenje za tiplove i excentre, Prosecanje, Perforacija i Gerovanje. 


 


Nudim uslugu rezanja pločastih materijala na CNC mašinama. Usluga podrazumeva krivolinijsko i 3D sečenje, rezanje, bušenje i oblikovanje pločastih materijala kao što su šperploča, iverica, medijapan itd. Takođe pružam usluge duboreza i laser graviranja. Imam bogatog iskustva u izradi radnih površina, vrata, polica, vitrina, rezonatorskih kutija, pregrada, tokarenja, stolova, ormana, kancelarijskog nameštaja, nameštaja za kuću, dekorativnih pregrada, ukrasnih panela, rešetaka, kalupa, šablona, 3D reklamnih natpisa, eko igračaka, dečijih kreveta. 


 


Kontakt: po.vasoj.meri@gmail.com 


 


mob 0655099817 (zvati od 9-19h)


 

Više informacija

Broj Pregleda Oglasa:61
Referentni ID oglasa:#520

Komentari

Copyright © 2020 |   Sva prava zadržana |   majstorimajstori.com |   24x7 oglasi |   365 dana u godini : - pronađite posao, majstora, budite viđeni