Servis i ugradnja klima uredjaja Beograd

06/04/2018 Frigomehaničar

Cena: Cena na upit

Detalji oglasa

Servis klima Beograd


Prodajemo, ugrađujemo i servisiramo sve poznate split i multi sisteme klima uređaja koji se mogu naći na našem tržištu.


Za sve što Vam može zatrebati u vezi klima uređaja stojimo Vam na raspolaganju, radimo montažu/demontažu, servisiranje i popravku svih vrsta i modela.


Frigo Fleš je tim mladih profesionalaca, školovanih elektromehaničara za termičke i rashladne uređaje. Imamo višegodišnje iskustvo u montaži klima uređaja i popravci svih mogućih kvarova. Dajemo garanciju na sve naše usluge, kako na sam uređaj tako i na naš rad.


Vršimo ugradnju i servis i klima uredjaja koje niste kupili kod nas.


Osim klima uređaja koje možete videti na našem sajtu, imamo u ponudi skoro sve modele uređaja koji se mogu naći na našem tržištu. To znači ako niste na našem sajtu videli klimu koju želite, ipak nas pozovite.


Nudimo povoljno godišnji servis klima uredjaja svih proizvodjača uz preporuku za najbolje klime i način kako da vaša klima radi dugo bez problema.


Uz redovan godišnji servis klime, vašoj klimi se obezbeđuje puna funkcionalnost i duži radni vek. Mi smo tu da proverimo ispravnost klime, servisiramo sve potrebne komponente i obezbedimo normalno funkcionisanje iste.


Naši saveti u vezi servisa klime i održavanja vam mogu pomoći da uštedite i izbegnet skupe popravke i nepotrebnu zamenu klime.


Na raspolaganju smo od 0 do 24h za vas, kontaktirajte nas bilo kada na telefon 060/530-20-03 Beograd i okolina.


Posetite i naš web sajt Klima uredjaji


http://klimauredjaji.org/

Više informacija

Broj Pregleda Oglasa:130
Referentni ID oglasa:#423

Komentari

Copyright © 2020 |   Sva prava zadržana |   majstorimajstori.com |   24x7 oglasi |   365 dana u godini : - pronađite posao, majstora, budite viđeni